Väike suvine vahekokkuvõte 16.juuli 2012

Suve selgroog sai surfilaagriga murtud ja mõtlesin, et on aeg teha väike ülevaade, mis juba tehtud ja mis veel ees.

1. Ingrid läheb OLÜMPIALE

Olime Cadizis laagris ja tol hetkel veel olümpia kohta taga ajavad sportlased Inks ja Juss niisamuti. Viimane võimalus lunastada pilet sportlaste suurüritusele : olümpiale. Mõlemad tulid koju olümpiapilet taskus.

2. Defi Wind

Image

Tuult polnud, aga sõita sai niisama. Rohkem ‘huuumorit’ kui asi väärt oli. Aga samas, need on ju prantslased.

3. IFCA Slaalomi MM

Super kogemus, midagi muud suve alguseks tahta olekski palju. Sõitudes andsin nii palju kui anda oli, kuigi näha oli, et arenguruumi, just märkides veel on. Eestissse tagasi jõudes oli kindel plaan halss 100% lukku saada.

4. Vihmapilvine suvi

Kui MM tehtud hakksin Eestis tuult ootama. Viimased kooli asjad oli ka vaja korda saada ja nii enne slalli eestikaid merele trenni tegema ei jõudnudki.

5. Bacardi Fun, Pärnus

Pole vaja jalgratast leiutada, parim kirjeldus sellest võistlusest Maarjasurfisulest

Pärnakad tellivad oma võistlusteks tuule alati kohale. Nii oli meil tuult ja Lainet. Kes mäletab, siis kunagi oli Pärnus Papa Slall. Ka Lainega. Laine on tore tüdruk, aga temperatuuri proua meid tookord ei kostitanud, äkki unustati suures tuule tellimise hoos soe kohale meelitada? Parimaks mälestuseks ei olnud 6.4 purje ja slallikaga lainevahest märgi otsimine vaid see napp 40 mintsa, kui sai laenatud freewaveika ja 4.0 purjega sõitude vahel nautida seda, mis ilmal pakkuda oli.

6. Pisike soovimatu puhkus

Bacardil jäin haigeks ja istusin kodus, teki all, vahtisin telekat ja olin üldse mõttetu. Tahtsin tervena Slalli eestikatele vastu minna aga see päris ei õnnestunud.

7. Slalli eestikad PärnusImage

See oli see kord, kui merd kündsime. Paremini iseloomustavat sõna kui kartulipõld, on raske leida. Teine nädalavahetus Pärnus, küll oluliselt soojem, aga väga raske võistlus järjekordselt. Soomlased olid kohal ja naiste maailmatase julgelt esindatud.

8. Formula eestikad Saaremaal

Nii külma suve, kui sel aastal on olnud, ma ei mäleta. Jaanipäev kohe käes ja merele ei tiku, muidugi ööd on valged ja nii ilus aeg, et kipparitel oli ettepanek, teha öösurfi. Mingites reeglites on ju öeldud, et 2h enne päikeseloojangut on viimane võimalik start ja päike ju ei loojugi. Öäõüsurfi ei tulnud, aga meeletu ellujäämiskursus teisel päeval tuli küll. 3 sõitu maksimaalse võimaliku tulega.

2. päeva hommikul oli plekk, panin 11.0, käis pauk – merele, tuuul tõusis – kõvasti, loobusin esimesest sõidust, läksin kaldale, võtsin 8.4, merele, jala-aas purunes, kaldale, isa laua sain, sest tal polnud piisavalt väikest purje, taas merele ja tegin 2 sõitu kolmest.

See-eest kõik meie tiimi tibid olid kohal ja kõik said poodiumile!!!

9. Silmapõletik

Formula teise päeva hommikul oli silm paistes ja rähma täis. Selge pilt, et keha ei pea vastu haigest peast merel käimisele ja varem või hiljem tekib midagi piisavalt hullu, mis lööb pikemaks ajaks rivist välja.

10. Lõpuks ometi esimene trenn formulaga Eestis!!!

Petsi, johni ja rollega merel. Hakkas vihma sadama, nad said kaldale, mina seisin jumalast maha jäetuna merel, vihma kallab nagu oavarrest, täielik plekk, selja taga lööb veel välku. Vähemalt oli ilus sinine puri hallil taustal, hästi maaliline.

11. Lõpuks ometi teine trenn formulaga Eestis!!!

Veidi alla 2h merel, proovisime märke, starte ja käiku

12. Lõpuks ometi esimene trenn slallikatega Eestis!!!

Peale formulatrenni, tuul ikka puhus. Pikast haiguse perioodist oli nälg kihutamise järele juba valus. Kuidas siis teha konsentreeritult halsi trenni kui pole märke ja stardikaatrit? Tuleb panna eesmärk. Selleks oli 1h või siis 20 halssi. 20 halssi oli 22 minutiga tehtud, vette käisin kolmes ja teine samapalju võiks lugeda 100% õnnestunuks. Järgmiseks eesmärgiks: 35. Kui oli tehtud 34 halssi, oli õnnestunuid 27. Maagiline number 35 oli juba nii lähedal, kuigi korraks käis peast läbi mõte, et see on see viimane laskumine mäel, viimane triip merel, see viimane, kus kõik hea halvaks pöördub ja kahetsen seda jälle pikalt. MIS SIIS! ja tõesti kahetsen pikalt.

13. NELI NÄDALAT surfikeeldu.Image

Õlalihase rebend viimase halsi katapuldis. Pikk taastumine, sest õlg, nagu mulle öeldi pole nagu puus, kus luu ots pesasse käib vaid on plaat ja luu ots ja ainus mis kinni hoiab on lihased. jama.

14. Surfilaager lastega

Roostale lastelaagrisse treeneriks. Käisime merel, tegime hommikujooksu, õhtul surfiviktoriini ja oli igati tore. Kui noortel jätkub püsivust ja toetajaid, siis võib kahe käe näppudel kindlasti üles lugeda tulevasi surfistaare.

15. Surfilaager suurtega

Selle aasta surfilaager oli PARIM, kus ma kunagi käinud olen. Ainult tuttavad, ja igalpool. Hea muusika, tihe programm, hea muusika ja veel paremad inimesed. Neljapäeva testisin Papa slallikaid, aga ainult korraks, sest nagu näha, õlg ikka nii palju ei tööta, et kui halss tehtud, siis saaks täie poweriga tagumise käega poomist kinni. Oleks tore olnud, kui poomi lihtsalt kättegi oleks saanud. Teisipidi jälle kõik hästi. Reedel Ladies surf, mille otseloomulikut tiimikaaslane Betti kinni pani. Laupäeval SUPi, purjelaua võistlus ja otseloomulikult Tantsud surfariga, millele eelnes julge jalaväristamine.

Ootan vähemalt sama head laagrit järgmisel aastal ;)

Mis veel…

1. Ootan veel 2 nädalat, et siis imekiiresti trimmid paika saada, tulemas on ju põhimõtteliselt kodus peetav Formula MM

2. Võib juhtuda, et sügisel PWA slall Türgis. IFCAl tüdrukud arvasid, et ma võiks tulla küll.

3. Nautida kõike, mis surfijumal meile pakub. Inimesi, tuul, päikest, tuult, laineid, tuuletust – kõike.

Annika

Leave a comment